Guns N’ Roses

Fans har väntat i nästan ett år på att spela NetEnts efterlängtade spelautomat Guns N' Roses, och det med rätta: spelet var väl värt all väntan.

Guns N' Roses är spelautomat online med fem hjul, och 20 fasta vinstlinjer, och kombinerar fantastisk gameplay med ett soundtrack som inte liknar någon annan spelautomat på marknaden. Knappen "Set List" i det nedre vänstra hörnet av skärmen gör att du kan spela dina favoritlåtar från Guns N' Roses hela tiden, och det finns också ett stort utbud av bonusfunktioner tillgängliga i hela grundspelet.

Prova Guns N' Roses Gratis

Detta spel är verkligen ett av de mest attraktiva på marknaden, med fem svarta och mystiska hjul mot bakgrund av en imponerande upplyst scen. Detta skapar verkligen en spännande atmosfär medan tusentals fans längst ner på skärmen lägger till ett unikt animerat element genom att studsa upp och ner när du landar på en vinnande kombination.

Övnings läget gör att du kan prova spelet gratis, så att du kan finslipa dina färdigheter, komma till rätta med spelet och prova den härliga spellistan. Detta ger dig den perfekta träningen innan du spelar Guns N ' Roses på riktigt, och du kan ladda om dina pengar så ofta du behöver när du testar spelet. Att testa ett spel innan du satsar några pengar kan göra att du slipper onödiga nybörjarmisstag längre fram, och du kan också känna av om denna fantastiska spelautomat är något som passar just dig. Kolla in någon av recensionerna på min spelautomatssida för att hitta andra gratisspelsdemos.

Så här fungerar spelet

Guns N' Roses är ett typiskt mellannivåspel, med myntvalörer mellan 0,20 och 200. Detta skapar en bra räckvidd för satsningar, som ligger till grund för en rejäl basspelsjackpot på 750x din ursprungliga insats. Det finns också gott om möjligheter att vinna under hela spelet, med olika bonusfunktioner som bidrar till en jättehärlig spelupplevelse.

När det gäller spelsymboler representeras de lägsta värdeikonen av klassiska spelkort, inklusive siffran 10, Knektar, Damer, Kungar och Ess (prydda med snygga rosor, förstås). Dessutom finns det fem värdesymboler med högt värde att sikta på, inklusive två mycket dekorerade plektrum, Duff McKagan, Slash och ikoniska Axl Rose. Vi har också Guns N' Roses-logotypen som wild, som visas på alla hjul och expanderar för att fylla varje position för att optimera vinnande kombinationer.

Du bör också hålla ögonen öppna för den spännande "Appetite for Destruction Wild" vilket är en slumpmässig funktion som ser ut som ett stort kors och kan visas i de tre positionerna på mittenhjulet. Detta ersätter alla andra ikoner förutom bonus-scatters, och kan bidra till riktigt stora vinster i basspelet.

Du bör också hålla utkik efter spelautomatens skivsymbol, som visas på hjul ett, tre och fem och kan aktivera den bästa bonusfunktionen. Och det är såklart bonushjulet, som enligt groupies är där handlingen har sitt centrum. Du kommer att utlösa detta genom att träffa tre av bonussymbolerna, och då kommer du att bli inbjuden att snurra ett nytt bonushjul och få tillgång till en av flera spännande funktioner.

Den första av dessa är Encore Free Spins-rundan, som belönar spelare med 10 free spins tillsammans med en slumpmässig bandmedlem som visas som en expanderande wild på varje spinn över hjul två, tre och fyra. Den andra funktionen kallas Crowd Pleaser, som är ett spel där du gör tre olika val per nivå, i tre nivåer, nio totalt. Du kommer att gå vidare till slutet av spelet genom att uppnå en viss mängd mynt, och om du tjänar totalt 800 kommer ditt slutliga pris fördubblas. Du kan också tjäna 10 free spins när som helst under spelet.

Spela Guns N' Roses för Riktiga Pengar

Denna spelautomat online var verkligen värd att vänta på, oavsett om du är ett fan av Guns N' Roses legendariska spellista eller helt enkelt gillar bonusladdade spel som levererar regelbundna vinster.

Spelet är ännu bättre när du spelar Guns N' Roses för riktiga pengar, och du kan registrera dig på Leo Vegas casino för att få tillgång till spelet redan idag. Du kommer även att tilldelas en välkomstbonus, som kan användas över de flesta av spelautomatstitlarna i biblioteket.

Detta spel har också en otrolig return to player-nivå (RTP) på 96,98%, vilket är så nära en perfekt spelautomat som du kan komma med en så stor basspelsjackpot och ett stort utbud av bonusfunktioner. Så tveka inte, sätt på Paradise City, och börja snurra på hjulen idag.

 

Ansvarsfrihet

Digbusiness.com tar inget ansvar för informationen som du hittar på digbusiness.com är uppdaterad eller rätt. Anledningen är väldigt enkel och det är att LeoVegas uppdaterar sina kampanjer och erbjudanden konstant. Ibland hinner vi helt enkelt inte med och det är därför din skyldighet att alltid dubbelkolla allt du hittar på vår sajt.

Missbruk

Spelmissbruk är inget att leka med. Det är därför viktigt att du söker hjälp på en gång utan att tveka eller vänta om du misstänker att du behöver hjälp. Se då till att kontakta Stödlinjen. De har öppet på vardagar mellan 9-21 och du kan nå dem på telefonnummer: 020-819 100


Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!